Assortiment molenwinkel

De molenaars van Korenmolen Nieuw Leven malen op de wind. Elke zaterdag houden zij nauwlettend de weersvoorspellingen in de gaten om te zien of zij de molen gereed kunnen maken om te malen. Een deel van het meel dat zij malen, verwerken wij in de molenwinkel tot bloem. Dit gebeurt in onze buil, die de bloem, de zemelen en het gries van elkaar scheidt. Vervolgens verwerken wij het meel en de bloem in onze brood-, cake- en koekmixen.

Welke producten kunt u kopen?

In onze molenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment producten waarmee u zelf de lekkerste baksels maakt. Zo hebben we natuurlijk onze molen tarwebloem en volkorenmeel, maar ook T65 stokbroodbloem, speltbloem, roggemeel en mixen voor bijvoorbeeld volkorenbrood, maïskorn en waldkorn. Natuurlijk kunnen we ook onze populaire pannenkoekmix niet vergeten. Deze mix is zo lekker, dat Museumpark Archeon ‘m gebruikt om pannenkoeken te bakken voor hun restaurant.

Bent u een echte zoetekauw? Ook dan ben u in onze molenwinkel aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende cakemixen, zoals boerencake en citroencake, mixen voor koekjes, zoals chocolate chip cookies en zandkoekjes, of onze eigen Hazerswoudse Molenkoek. We vullen ons assortiment regelmatig aan met nieuwe producten of seizoensproducten, zodat u altijd wat nieuws in onze schappen kunt ontdekken.

Bekijk onze assortimentslijst voor een volledig overzicht van alle producten die wij verkopen.

Meer weten

De molen is elke zaterdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur dus u bent van harte welkom om langs te komen en ons assortiment te bekijken. Wilt u zien hoe het graan gemalen wordt en hoe wij het meel builen? Onze molenaars geven u graag een rondleiding. Hebt u een vraag over onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? Stuur ons dan een mail.