De molenwinkel

U bent iedere zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur van harte welkom in onze molenwinkel. In de schappen vindt u een uitgebreid assortiment, variërend van versgemalen meel tot kokosmakronenmix. Voor een compleet overzicht van ons aanbod kunt u onze assortimentslijst downloaden. Elke maand zetten we één product in het zonnetje dat met korting te koop is. Ideaal om eens een nieuw product te proberen. Daarnaast verkopen we rondom de feestdagen en speciale gelegenheden cadeaupakketten, zoals een Speculaaspakket, Valentijnspakket, Kerststolpakket en Moederdagpakket.

Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over onze producten en het bakken van brood, koek en cake. U kunt ook de broodrecepten bekijken van enkele populaire mixen die wij in de molenwinkel verkopen.

Onze molenwinkel is alleen op zaterdag geopend, maar doordeweeks kunt u ons via de mail bereiken. Voor vragen of bestellingen kunt u mailen naar molenwinkel@molennieuwleven.nl. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe producten, recepten, tips en nieuws over de molen en de winkel, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Zelf speculaas maken

Na het succes van vorig jaar zijn ze weer terug: de speculaaspakketten. Elk pakket bevat een zakje speculaasmix met recept, een bakje amandelspijs en een grote, houten speculaasplank. Slechts € 10,- per pakket.

Molen Nieuw Leven speculaas kado Sinterklaas Hazerswoude-Dorp

Product van de maand

De hele maand november is onze speculaasmix in de aanbieding. 500 gram waarmee u zelf de lekkerste speculaasjes of kruidnoten bakt. Nu met 10% korting voor slechts € 1,55.

Speculaasmix molenwinkel Korenmolen Nieuw Leven Hazerswoude-Dorp