De molenwinkel

U bent iedere zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur van harte welkom in onze molenwinkel. In de schappen vindt u een uitgebreid assortiment, variërend van versgemalen meel tot mix voor Hazerswoudse molenkoek. Voor een compleet overzicht van ons aanbod kunt u onze assortimentslijst downloaden. U kunt ook de broodrecepten bekijken van de mixen die wij in de molenwinkel verkopen of de recepten voor cake en koek.

Dé plek voor een origineel cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een bakliefhebber of een smulpaap? In onze winkel kunt u kiezen uit verschillende kant-en-klare cadeaupakketten. Wilt u liever zelf een pakket samenstellen? Vraag onze winkelvrijwilligers om advies. U kunt ook een cadeaubon van de molenwinkel kopen. De waarde hiervan kunt u zelf bepalen.

Kadobon Cadeaubon Korenmolen Nieuw Leven Hazerswoude-Dorp

Neem contact met ons op

Onze molenwinkel is alleen op zaterdag geopend, maar doordeweeks kunt u ons voor vragen of bestellingen via de mail bereiken molenwinkel@molennieuwleven.nl. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe producten, recepten, tips en nieuws over de molen en de winkel, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.