De molenwinkel

U bent iedere zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur van harte welkom in onze molenwinkel. In de schappen vindt u een uitgebreid assortiment, variërend van versgemalen meel tot mix voor Hazerswoudse molenkoek. Voor een compleet overzicht van ons aanbod kunt u onze assortimentslijst downloaden. U kunt ook de broodrecepten bekijken van de mixen die wij in de molenwinkel verkopen of de recepten voor cake en koek.

Acties en cadeaus

Elke maand zetten we één product in het zonnetje dat met korting te koop is. Het ideale moment om eens iets nieuws te proberen. Daarnaast verkopen we diverse cadeaupakketten en rondom de feestdagen maken we speciale cadeaus, zoals een Speculaaspakket, Kerststolpakket en Moederdagpakket. Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een bakliefhebber of een smulpaap? Vraag onze winkelvrijwilligers om advies of koop een cadeaubon van de molenwinkel. De waarde hiervan kunt u zelf bepalen.

Kadobon Cadeaubon Korenmolen Nieuw Leven Hazerswoude-Dorp

Neem contact met ons op

Onze molenwinkel is alleen op zaterdag geopend, maar doordeweeks kunt u ons voor vragen of bestellingen via de mail bereiken molenwinkel@molennieuwleven.nl. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe producten, recepten, tips en nieuws over de molen en de winkel, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Actieproducten

Korenmolen Nieuw Leven bitterkoekjesmix bestellen koekjes bakken

Product van de maand

Hebt u zelf wel eens bitterkoekjes gemaakt? Nee? Dan is dit het moment, want de bitterkoekjesmix is nieuw in ons assortiment. Het enige wat u nodig hebt, is een zakje mix, eiwitten, een oven en 10 minuten geduld. U kunt de bitterkoekjesmix de hele maand september met 10% korting kopen, dus waar wacht u nog op? Als extraatje hebben we een staafje met amandelaroma toegevoegd. Voeg een paar druppels toe aan het beslag om die heerlijke amandelsmaak te versterken.

Terug van weggeweest

De red velvet cakemix is tijdelijk weer terug in ons assortiment. U hebt ‘m vast wel eens gezien of gegeten, deze heerlijke chocoladecake met de kenmerkende roze-rode kleur. Wij hebben de red velvet cake nog lekkerder gemaakt door Ruby chocoladedruppels toe te voegen. Voor de “finishing touch” maakt u een glazuur van roomkaas met poedersuiker. Wij verzekeren u, het blijft niet bij één plakje cake.

Tasje vergeten?

Kent u dit? U komt de molenwinkel binnen om één product te kopen, u komt uiteindelijk bij de kassa met 6 producten en u heeft geen tasje bij u. Geen nood. Vanaf nu kunt u in de molenwinkel een herbruikbare katoenen tas kopen.

Deze stevige tas kan tot 10 kilo dragen en heeft een hengsel van 70cm, dus u kunt ‘m gemakkelijk over uw schouder dragen. Voor slechts € 2,00 is deze tas van u. Vraag ernaar bij onze vrijwilligers.