De molenwinkel

U bent iedere zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur van harte welkom in onze molenwinkel. In de schappen vindt u een uitgebreid assortiment, variërend van versgemalen meel tot kokosmakronenmix. Voor een compleet overzicht van ons aanbod kunt u onze assortimentslijst downloaden. Elke maand zetten we één product in het zonnetje dat met korting te koop is. Ideaal om eens een nieuw product te proberen. Daarnaast verkopen we rondom de feestdagen en speciale gelegenheden cadeaupakketten, zoals een Speculaaspakket, Valentijnspakket, Kerststolpakket en Moederdagpakket.

Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over onze producten en het bakken van brood, koek en cake. U kunt ons ook via de mail bereiken. Voor vragen of bestellingen kunt u mailen naar molenwinkel@molennieuwleven.nl. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe producten, recepten, tips en nieuws over de molen en de winkel, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Product van de maand

Chocolate chip cookiemix, nu de de hele maand juni in de aanbieding. Probeer de mix nu met 10% korting.

Chocolate chip cookies Molen Nieuw Leven Hazerswoude-Dorp

Zandkoekjesmix

In de molenwinkel hebben we momenteel een extra aanbieding. Bij uw aankoop kost een zakje zandkoekjesmix slechts € 1. Probeer ‘m nu zelf.