De molenwinkel

U bent iedere zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur van harte welkom in onze molenwinkel. In de schappen vindt u een uitgebreid assortiment, variërend van versgemalen meel tot kokosmakronenmix. Voor een compleet overzicht van ons aanbod kunt u onze assortimentslijst downloaden. Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over onze producten en het bakken van brood, koek en cake. U kunt ook de broodrecepten bekijken van enkele populaire mixen die wij in de molenwinkel verkopen.

Acties en cadeaus

Elke maand zetten we één product in het zonnetje dat met korting te koop is. Het ideale moment om eens iets nieuws te proberen. Daarnaast verkopen we rondom de feestdagen en speciale gelegenheden cadeaupakketten, zoals een Speculaaspakket, Kerststolpakket en Moederdagpakket. Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een bakliefhebber of een smulpaap? Vraag onze winkelvrijwilligers om advies of koop een cadeaubon van de molenwinkel. De waarde hiervan kunt u zelf bepalen. Vraag ernaar bij onze winkelvrijwilligers.

Neem contact met ons op

Onze molenwinkel is alleen op zaterdag geopend, maar doordeweeks kunt u ons via de mail bereiken. Voor vragen of bestellingen kunt u mailen naar molenwinkel@molennieuwleven.nl. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe producten, recepten, tips en nieuws over de molen en de winkel, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Actieproducten

Appelcakemix

Boerencake met appel, wat is daar niet lekker aan? Voeg 4 gram kaneelpoeder toe voor wat extra pit en smullen maar. Een zakje van 400 gram kost € 2,95.

Molen Nieuw Leven appelcakemix kopen

Maandaanbieding

Een knapperig en toch zacht koekje met chocola. Wie houdt er niet van? Bak ze nu zelf met onze chocolate chip cookiemix. De hele maand maart met 10% korting te koop.

Product van de maand molenwinkel Korenmolen Nieuw Leven