De molenwinkel

Vooralsnog is onze molen tot 1 juni gesloten. Zie ook onze  Nieuws pagina.

Onze molenwinkel is iedere zaterdag geopend. U bent welkom tussen 10:00 en 16:00u. We hebben een assortiment producten van ambachtelijk gemalen meel en daaraan gerelateerde ingrediënten

Ons assortiment bestaat uit diverse meelsoorten voor het bakken van brood. Denkt u hierbij aan waldcorn, rozijnen- en krentenbroodmix, roggemeel, maiskorn en maismeel, speltmeel en speltbloem, maar ook het “gewone” tarwe-volkoren en de bloem staan in het schap. Regelmatig worden nieuwe producten aangeboden.
En zeker het noemen waard: de pannenkoekenmix is voor velen een extra reden om naar de molenwinkel te komen. Zóóó lekker!

Behalve dat u welkom in onze winkel bent, kunt u ons ook per e-mail bereiken. Heeft u vragen, of wilt u iets bestellen ?

molenwinkel@molennieuwleven.nl

Ook voor droge gist, zaden, rozijnen en honing uit het Groene Hart, kunt u bij ons terecht.
Daarnaast hebben we vele soorten cake-mixen: van boerencakemix tot brownies met walnoten. Tevens worden er lekkere verse vrije-uitloopeieren verkocht. Wilt u een origineel cadeau voor een jarige, jubilaris of gewoon om eens iets mee te nemen? Wij hebben leuke cadeaupakketten. Ons motto: voor elk budget een leuk pakket!
Wilt u grotere hoeveelheden kopen, mail dan s.v.p. de gewenste hoeveelheid en product naar

molenwinkel@molennieuwleven.nl

voor donderdag 17.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zaterdags klaar staat.