Vanaf 6 juni weer geopend voor publiek

Nu het langzaam weer beter gaat met het verloop van de Corona pandemie gaat ook onze wipstelling korenmolen Nieuw Leven vanaf 6 juni weer elke zaterdag open voor publiek van 10:00 tot 16:00 uur. De molenwinkel is vooralsnog alleen tot 13:00 uur open.

Gezondheid voorop

Maximaal twee volwassenen met maximaal twee kinderen tot twaalf jaar krijgen tegelijkertijd toegang tot de molenwinkel. Natuurlijk vragen wij onze bezoekers ook om anderhalve meter afstand te houden van onze vrijwilligers. Op dit moment zijn de onderhoudswerkzaamheden aan de molen weer in volle gang. De afgelopen week zijn de roeden doorgehaald en behandeld. Nu richt onze aandacht zich op het behandelen van de stelling. Nieuwe, verse voorraden van onze bekende meelsoorten en ingrediënten worden weer binnen gereden en gereed gemaakt voor de lekkerste recepten! Met Vaderdag voor de deur worden ook weer cadeaupakketten aangeboden onder het motto “Een pakket voor elk budget!”

Vacatures winkelvrijwilligers

Wij streven ernaar om elke zaterdag van 10.00 tot 16:00 uur de winkel voor publiek te openen. Dat lukt niet met het huidige aantal vrijwillige winkeliers. Mensen, die het leuk vinden om dit prachtige monument levendig te houden en onze klanten van de lekkerste producten te voorzien worden daarom gevraagd zich te melden bij de molen of via ons emailadres molenwinkel@molennieuwleven.nl.

De molen is weer bereikbaar

Molen Nieuw Leven staat aan de Dorpsstraat 228 Hazerswoude-Dorp en is inmiddels weer goed bereikbaar vanaf het kruispunt Gemeneweg-Dorpsstraat.