Spelregels tijdens Corona

Winkel

In onze winkel verkopen wij uitsluitend meel en meelproducten voor consumptie. Daarom bent u welkom in onze molenwinkel. Wel hebben wij maatregelen genomen voor uw- en onze veiligheid.

Maximaal één volwassene met maximaal twee kinderen tot twaalf jaar krijgen tegelijkertijd toegang tot de molenwinkel. Natuurlijk vragen wij onze bezoekers ook om anderhalve meter afstand te houden van onze vrijwilligers.

Rondleidingen

Onze molen is een nationaal monument. Voor rondleidingen trekken we daarom één lijn met de musea. Zolang musea gesloten zijn voor publiek, kunnen wij helaas ook geen rondleidingen verzorgen.

Vacatures winkelvrijwilligers

Wij streven ernaar om elke zaterdag van 10.00 tot 16:00 uur de winkel voor publiek te openen. Dat lukt niet met het huidige aantal vrijwillige winkeliers. Mensen, die het leuk vinden om dit prachtige monument levendig te houden en onze klanten van de lekkerste producten te voorzien worden daarom gevraagd zich te melden bij de molen of via ons emailadres molenwinkel@molennieuwleven.nl.

De molen is weer bereikbaar

Molen Nieuw Leven staat aan de Dorpsstraat 228 Hazerswoude-Dorp en is inmiddels weer goed bereikbaar vanaf het kruispunt Gemeneweg-Dorpsstraat.